23948sdkhjf

Nordjysk kødleverandør har skiftet navn

Den anden halvdel af fusion får nyt navn senere

I maj fusionerede de to nordjyske kødleverandører Euro Poultry Group og Carmo Food Nordic - og fra og med i dag har Euro Poultry Group navn til House of Foods. 

Det oplyser Euro Poultry Group i en pressemeddelelse, hvor navneskiftet bliver kaldt "et vigtigt skridt i den endelige fusionsproces mellem Euro Poultry Group og Carmo Food Nordic". 

Uanset navneskiftet forbliver de eksisterende kunde- og producentforhold samt samarbejdsaftaler uændret, fremgår det.

- Ved at Euro Poultry Group endegyldigt skifter navn til House of Foods, har vi adgang til nye leverandører, producenter, markeder og fødevareløsninger. House of Foods har et stort udvalg af kvalitetsprodukter fra de bedste fødevareproducenter verden over, til levering ved kunder i hele Europa, konstaterer House of Foods-direktør Rasmus Mou Nielsen

Han peger på, at House of Foods stadig er eksperter på fjerkræ, men at virksomheden nu kan tilbyde kunderne endnu flere produktgrupper i sine topbrands, Top Table og Chefs Club.

Det er kun Euro Poultry Group, der skifter navn til House of Foods fra i dag. Fusionsvirksomheden arbejder fortsat på, at Carmo Food Nordic også kan overgå til selskabet, oplyser direktøren.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078