Målt på travlhed virker det til at gå godt for bageriet.
Lige for tiden er det vaniljekranse, der i flæng bliver hevet ud af ovnene.
Regnskabet fortæller dog en anden, mere dyster historie, som bakkes op af Joan Sandborg Jørgensen, der er driftsansvarlig i No Gluten Bakery i Storvorde.
Hun regner med, at overskuddet i år blot bliver omkring 10.0...
Bageri med særlige kunder har rejst sig efter konkurs

- I 2022 stod vi med en gæld på 700.000 kr. til det offentlige, og dem kunne vi simpelthen ikke stampe op af jorden, fortæller Joan Sandborg Jørgensen. Foto: Martél Andersen
Få adgang til hele artiklen
- nemt og hurtigt
Prøveabonnement
Opret prøveabonnement
Opret nu
- Ingen kortoplysninger
- Ingen binding
Køb abonnement
Vælg mellem vores abonnementer til Food Supply DK, og find det, der passer dig og/eller dit firma
Se abonnementer