23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Mølle-direktør løber med økologisk pris

Peter Mejnertsen, som er direktør for og medejer af den familieejede Mejnerts Mølle i vestsjællandske Svebølle, har reddet sig en pris.

Årets Økopris Foodservice 2023 blev uddelt ved Økologisk Inspirationsdag i Skuespilhuset i København i går, mandag den 6. november. 

Mejnerts Mølle producerer økologisk mel på eget korn og har en særlig relation til de professionelle køkkener, der ofte besøger møllen.

Ved overrækkelsen blev Peter Mejnertsen ifølge en pressemeddelelse fra Økologik Landsforening, som står bag prisen, særligt fremhævet for sin gæstfrihed på møllen og sit store engagement i at formidle økologien til det professionelle segment.

- Peter stiller op med en enorm energi og kæmper bravt for økologiens plads på dagsordenen. Gennem sit arbejde på det familieejede Mejnerts Mølle formår han at sprede budskabet om, hvordan danske økologiske råvarer går fra jord til bord, siger forperson for Økologisk Landsforenings udvalg for professionelle køkkener, Mona Carøe.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.063