23948sdkhjf

Tirsdag er Tican tilbage på fuld styrke

Flere slagtesvin betyder, at arbejdsfordeling stopper tidligere end først bebudet

Efter et par måneder, hvor medarbejderne på skift har været sendt hjem, er slagteriet Tican tilbage på fuld styrke fra og med tirsdag i næste uge.

Det oplyser Tican i virksomhedens ugentlige nyhedsbrev.

Mangel på slagtesvin fik i september slagteriet, der har afdelinger i Thisted og i Brørup, til at sende medarbejderne på fordeling. Det betød, at alle medarbejdere havde tre ugentlige arbejdsdage og to dage på dagpenge.

Slagteriet meldte dengang ud, at denne fordeling skulle vare i 13 uger. Men efter flere uger, hvor der er blevet tilmeldt flere slagtesvin end ventet, har slagteriet nu valgt at stoppe fordelingen allerede fra på tirsdag, 14. november, fremgår det af nyhedsbrevet. Det er cirka fire uger tidligere end bebudet i september.

Den positive udvikling har dog været undervejs i flere uger, og allerede 26. oktober kunne slagteriet oplyse, at kapaciteten vil blive øget i både Thisted og Brørup.

I Thisted har slagteriet knap 500 ansatte, der i september sagde ja til arbejdsfordelingen. Alternativet havde været fyring af omkring 100 medarbejdere.

Tican er Danmarks næststørste svineslagteri. Slagteriet har siden 2016 været ejer af den tyske koncern Tönnies, der har investeret millioner i modernisering af de to afdelinger.

Kommenter artiklen

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078