23948sdkhjf

Foodservicegigant forlænger trecifret millionaftale med Compass Group

Foodservicegiganterne Dansk Cater, Hørkram og Dagrofa Foodservice kæmper en daglig kamp fra køkkendør til køkkendør om de store kunder i den professionelle del af fødevaremarkedet.

Nu kan Dagrofa Foodservice melde ud, at virksomheden også i de kommende to år skal forsyne Compass Groups over 300 kantiner, der bespiser over 100.000 dagligt.

Den toårige aftale til en værdi af et trecifret millionbeløb - årligt - er en forlængelse af samarbejdet, der har stået på siden 2009.

I en fælles pressemeddelelse siger Anne Ruberg, indkøbsdirektør i Compass Group Danmark:

- Vi har haft et tæt og godt samarbejde i mange år, og det har været helt naturligt at forlænge aftalen med Dagrofa Foodservice, så vi kan bygge videre på indsatsen med at fremme den grønne omstilling. Dagrofas brede og dybe sortiment giver os mulighed for at tilbyde vores kunder skræddersyede løsninger indenfor den bæredygtighedsprofil på fødevarer, som de ønsker – både i hverdagen men også når de har mere specielle behov og ønsker.

Dagrofas adm. direktør, Niels Miles Frandsen, lægger vægt på et fælles arbejde om at gøre arbejdet i køkkenerne grønnere. 

- Compass Group har i den sammenhæng været gode til at udfordre os, og vores tætte relation har haft stor betydning for, at vi i dag er blevet endnu skarpere i forhold til vores evne til at dokumentere effekterne af forskellige grønne tiltag, siger han i pressemeddelelsen.

Kommenter artiklen

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08