23948sdkhjf

Lukningstruet mikrobryggeri reddet på stregen

Et facebook-opslag og en it-iværksætter, der havde solgt sin virksomhed.

Det er to vigtige elementer i historien om mikrobryggeriet Himmelev Bryghus, som stod til at lukke ved årsskiftet, men nu i stedet fortsætter med nye ejere.

Fortalt i korte træk havde bryghusets hidtidige ejer, Per Skovgaard Rosen, ifølge Sjællandske Nyheder meldt ud på facebook, at han ville stoppe øl-produktionen i et presset marked. 

Men samtidig åbnede han for muligheden af et salg af Himmelev Bryghus, der havde opnået en vis position i Roskildeområdet med brandet RO's Øl. 

Og den åbning gav pote, for Allan Munkholm Ellegaard, som lige havde solgt en it-virksomhed, og vennen Tor Clarke Jensen slog til for at leve drømmen om eget mikrobryggeri ud.

Bryghuset var imidlertid kommet så langt ind i en nedlukningsfase, at de nye ejere skal begynde at genopbygge tidligere kundeforhold - og genstarte produktionen. 

– Vi har ikke noget på lager, så de første måneder handler bare om at få fyldt lageret op igen. Det bliver hårdt arbejde, for vi skal lave seks forskellige øl, så vi har noget at vise frem, når vi skal på salgsturné, siger Allan Munkholm Ellegaard.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062