23948sdkhjf

Danish Crowns bestyrelse vælger formand i dag

Efter lang tid med uro på bagsmækken i den kriseramte slatergigant Danish Crown kommer der i dag en indikation på, om der er ved at falde ro på gemytterne i ejerkredsen. 

Det sker, når slagterigigantens nyvalgte bestyrelse vælger formand.

Det fremgår ikke offentligt, om Asger Krogsgaard, der overtog formandsposten efter Erik Bredholt først i november, da Bredholdt måtte træde tilbage, får en modkandidat.

Men i Agriwatch er der ingen af de fire nye medlemmer af bestyrelsen, der er kommet til siden formandens afgang i november, som lægger op til kampvalg. 

Meget kan allerede have ændret sig i Danish Crown, siden krisen kulminerede tidligere på året. Udadtil melder Danish Crown om bedring i markedssituation og tilførslen af grise til slagterierne herhjemme, lige som retorikken er mere fredsommelig på de indre linjer.

- Den forandring gik i gang den dag, han (Erik Bredholt, red.) trak sig. Jeg tror, at den debat, der har været, har været sund for Danish Crown og har været med til at skabe diskussionen om, hvor vi er på vej hen og om vi er tilfredse med den måde, tingene bliver gjort på, siger Kim Kjær Knudsen, nyvalgt bestyrelsesmedlem til Agriwatch.

Læs også Før vigtigt møde i slagterigigant: Oprørere har skiftet kurs (food-supply.dk)

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062