23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Isbrødre vil nu kun bruge mørk verdensmesterchokolade

Den danske isproducent Hansens Is har gennem flere år samarbejdet med chokolademageren Mikkel Friis-Holm, og ismejeriet har nu udskiftet al mørk chokolade i produktionen med Friis-Holm Chokolade.

Det oplyser Hansens Is  i en pressemeddelelse.

Mikkel Friis-Holm, der står bag Friis-Holm Chokolade, vandt for nylig for 10. år i træk guld ved VM i chokolade, International Chocolate Awards World Final 2023.

- Vi bliver gang på gang imponeret over de resultater, som Mikkel Friis-Holm præsterer, og vi er meget beærede over, at vi har mulighed for at bruge verdens bedste chokolade i vores is. Vi har arbejdet tæt sammen med Mikkel i mange år og har mange fælles værdier og en ens tilgang til råvarer. Derfor er det kun naturligt, at vi nu har udskiftet al vores mørke chokolade til Friis-Holm Chokolade, siger Anders Eibye Hansen, kommunikationschef i Hansens Is.



BREAKING
{{ article.headline }}
0.157