23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Cateringkøkken satser på 4.500 nytårsmenuer

Cateringvirksomheden Kokkekompagniets kæmpestore industrikøkken i Kolding får temmelig travlt mellem jul og nytår: Virksomheden skal lave op mod 4.500 nytårsmenuer, skriver JydskeVestkysten.

- Vi er en flok, som har været her i en del år, så mange af forberedelserne ligger på rygraden. Så vi er faktisk ikke gået i gang endnu, for det kan ikke betale sig. Mine folk er så dygtige, at vi sagtens kan nå det i dagene mellem jul og nytår, fortæller medejer, kok og bager Jesper Larsen til mediet.

Han oplyser, at Kokkekompagniet allerede har rundet de 3.000 solgte nytårsmenuer, hvilket er lidt flere end normalt på denne tid. Han regner derfor med, at tallet kommer op på mellem 4.000 og 4.500 kuverter.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.063|instance-web03