23948sdkhjf

Nyt anlæg skal optimere fabrik hos Sun Lolly-producent

Et juiceblandingsanlæg fra Alfa Laval skal optimere Co-Ros nye, danske fabrik.

Det oplyser virksomhederne i en pressemeddelelse.

Alfa Laval skal levere et komplet juiceblandingsanlæg til den danske producent af læskedrikke og frys-selv-is, Co-Ro, som blandt andet producerer den velkendte Sun Lolly i Frederikssun

Alfa Lavals danske afdelinger i Søborg og Kolding, der huser industrigigantens globale Food & Water Division, skal levere anlægget, som bliver en central del af et nyt procesanlæg på Co-Ros nye fabrik .

- Vi oplever et stigende fokus på ressourceudnyttelse blandt fødevare- og drikkevareproducenter samt et behov for at øge udbyttet med det lavest mulige energiforbrug. Jeg er meget glad for, at optimering af energi og råvarer er nøglen til samarbejdet med Co-Ro, udtaler Lars Dithmer, President Business Unit Food Systems hos Alfa Laval.

Det er også årsagen til, at Co-Ro, som blandt andet fremstiller den kendte Sun Lolly, har valgt at investere i et juiceblandingsanlæg fra netop Alfa Laval.

- Vi er meget glade for at have indgået aftale om at integrere banebrydende procesudstyr fra Alfa Laval i vores nye anlæg. Alfa Lavals evne til at levere kvalitet og bæredygtige løsninger stemmer overens med vores vision om at have et effektivt produktionssetup af høj kvalitet, der er velegnet til fremtiden, udtaler Søren Holm Jensen, administrerende direktør i Co-Ro.

Alfa Laval skal levere det komplette juiceblandingsanlæg til i starten af 2025.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094