23948sdkhjf

Skare-advokat får millioner for redningsforsøg

Mens stifteren af den konkursramte Skare-kødkoncern, Kurt Skare, kæmper for at komme på benene igen, fyger det med millioner i det omfattende sagskompleks.  

Og ikke mindst de involverede advokater tjener rigtig godt på situationen.

Det har tidligere været fremme, at kuratellet i kødkoncernens konkursboer indtil nu har brugt over 8.000 timer på sagen, svarende til salærer i omegnen af 25 millioner kroner. 

Og nu skriver AdvokatWatch, at advokat Henrik Selchau Poulsen, partner hos advokatfirmaet Bruun & Hjejle, har fået et salær på knap fire millioner kroner for sin indsats i den sideløbende sag om Kurt Skares personlige konkurs. 

Sammen med Kurt Skare har Henrik Selchau Poulsen brugt lang tid på at lave et såkaldt rekonstruktionsforslag, der havde til hensigt at forhindre dén konkurs. Men forslaget blev stemt ned af kuratellet i de andre konkurssager, da det for nylig blev fremlagt i skifteretten i Esbjerg.

Helt præcist skal Henrik Selchau Poulsen have 3.970.000 kroner for arbejdet, mens en  regnskabskyndig tillidsmand får et honorar på 750.000 kroner, skriver AdvokatWatch, som uden held har forsøgt at få en kommentar fra advokaten.

Pengene skal betales af Kurt Skares personlige konkursbo.

Flere salærkroner er muligvis på vej til Henrik Selchau Poulsen, der af skifteretten er udpeget som kurator i Kurt Skares konkursbo sammen med Søren Christensen Volder fra advokatfirmaet Bech-Bruun. 

En afgørelse, som i næste uge skal stå sin prøve i retten, idet kuratorerne Boris Frederiksen og Corna Levin Munch har bedt om at få indkaldt til kuratorvalg. De to udgør kuratellet i langt de fleste af de konkursramte selskaber i kødkoncernen.

Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11