23948sdkhjf

Foodexpo dedikerer en hel hal til bæredygtighed

Når fødevaremessen Foodexpo bliver holdt i Herning 17.-19. marts, bliver det med mere fokus på grønne løsninger end nogensinde før.

Det fastslår arrangørerne i en pressemeddelelse, hvoraf det fremgår, at en af messehallerne er afsat til et bæredygtigtighedsunivers med navnet Naturens Spisekammer.

Spisekammeret bliver inddelt i fire aktivitetsområder - Marken, Grovkøkkenet, Gårdhaven og Gårdspladsen.

Blandt hallens udstillere finder man københavnske Foodpeople, der står bag mærkerne Il Fornaio og Jalm&B, og som arbejder indgående med bæredygtighed.

- Vi er den eneste danske brødproducent, der er 100 procent økologisk, og vi arbejder intenst med upcycling - så vi er rigtig glade for at være en del af Naturens Spisekammer-hallen, hvor vi kommer til at stå med andre innovative og fremadskuende virksomheder, konstaterer Nick Rasmussen, der er Business Unit Manager for foodservice i Foodpeople, i pressemeddelelsen.

Ud over udstillerne kommer Naturens Spisekammer blandt andet til at omfatte workshops, foredrag og paneldebatter.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094