23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Foodexpo dedikerer en hel hal til bæredygtighed

Når fødevaremessen Foodexpo bliver holdt i Herning 17.-19. marts, bliver det med mere fokus på grønne løsninger end nogensinde før.

Det fastslår arrangørerne i en pressemeddelelse, hvoraf det fremgår, at en af messehallerne er afsat til et bæredygtigtighedsunivers med navnet Naturens Spisekammer.

Spisekammeret bliver inddelt i fire aktivitetsområder - Marken, Grovkøkkenet, Gårdhaven og Gårdspladsen.

Blandt hallens udstillere finder man københavnske Foodpeople, der står bag mærkerne Il Fornaio og Jalm&B, og som arbejder indgående med bæredygtighed.

- Vi er den eneste danske brødproducent, der er 100 procent økologisk, og vi arbejder intenst med upcycling - så vi er rigtig glade for at være en del af Naturens Spisekammer-hallen, hvor vi kommer til at stå med andre innovative og fremadskuende virksomheder, konstaterer Nick Rasmussen, der er Business Unit Manager for foodservice i Foodpeople, i pressemeddelelsen.

Ud over udstillerne kommer Naturens Spisekammer blandt andet til at omfatte workshops, foredrag og paneldebatter.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.08