23948sdkhjf

Opkøb i emballageindustrien

Good Food Group har opkøbt den fynske familieejede emballagevirksomhed, Højrup Æskefabrik. Alle emballagedivisionens aktiviteter samles nu under samme tag.
Mammens Emballage og Schweitzer hører begge under emballagedivisionen under Good Food Group og med virkning fra 1. juli er Højrup Æskefabrik kommet med i dette selskab. Det er søskendeparret Mette og Jesper Christensen, som siden 2007 har drevet den fynske emballagevirksomhed og begge fortsætter under det nye ejerskab.

I forbindelse med opkøbet bliver aktiviteterne i de tre særskilte virksomheder samlet under ét produktionsapparat. Koncernen har til dette formål overtaget 12.000 m2 på Englandsvej i Vejle Nord. I de kommende måneder indrettes de nye faciliteter med produktion og administration og overflytningen af udstyret fra Mammens, Schweitzer og Højrup Æskefabrik følger herefter. Produktionen forventes at være klar til brug inden årets udgang.

- Formålet med at samle aktiviteterne er at opnå større synergi ved at kunne tilbyde kunderne et meget bredt produktprogram fra ét produktionssted, udnytte den store knowhow, der findes i de tre virksomheder samt sikre optimal udnyttelse af produktionsudstyret, oplyser bestyrelsesformand i Good Food Group, Otto Christensen.

I forbindelse med sammenlægningen gennemføres endvidere en navneændring til Emballagegruppen A/S. Foruden de tre emballage-virksomheder indgår også Dan Labels i emballagedivisionen under Good Food Group - her fortsættes aktiviteterne på nuværende adresse på Industrivej i Vejle.

Samlet set beskæftiger emballagedivisionen efter opkøbet 120 ansatte og får en omsætning på godt 200 mio. kr.


Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078