23948sdkhjf

Champagneelsker hentede penge i Løvens Hule

Champagneklubben Champagne Stories fik 300.000 kroner med ud fra DR-programmet Løvens Hule, da det seneste afsnit blev vist torsdag aften.

Investoren Louise Herping Ellegaard blev enig med indehaver Louise Søborg om at betale de 300.000 for 12 procent af virksomheden, som er bygget på en stor passion for champagne 

Champagne Stories bringer champagneglade mennesker sammen og giver dem mulighed for at få spændende historier og nøje udvalgte flasker fra Champagne-distriktet i Frankrig. Flaskerne sælges på abonnement.

Champagneklubben blev lanceret af Louise Søborg i 2017. Hun stræber ikke kun efter at udbrede kendskabet til champagne, men ønsker også at udfordre danskernes opfattelse af den mousserende delikatesse - og opfordrer til at nyde champagne i højere grad, også til mad.

- Jeg valgte at investere i Louise og Champagne Stories, fordi ikke bare deler jeg navn med Louise, men jeg deler i høj grad hendes passion for champagne. Hendes mantra "Livet bør fejres med champagne" taler til mig, for livet er kort og leves kun én gang, så lad os få det bedste ud af det, siger Louise Herping Ellegaard i en pressemeddelelse.

Champagne Stories holder regelmæssigt champagnesmagninger og events for både private og virksomheder.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125