23948sdkhjf

Otte topkokke kan blive Årets Kok i Herning

Form 31. gang kan en dygtig madsnedker løbe med titlen som Årets Kok, når køkkendysten midt i marts bliver afviklet på den kæmpestore Foodexpo-messe i Herning.

Otte af landets bedste kokke - seks mænd og to kvinder - er udvalgt til konkurrencen, som foregår på messens førstedag, søndag 17. marts. 

Deltagerne har seks timer og 30 minutter til at kreere en så ypperlig tre-retters menu som muligt, hvorefter resultaterne serveres for et panel af særligt indbudte gæster og dommere. De bedømmer deltagerne ud fra en stribe kriterier, deriblandt smag og præsentation.

Konkurrencen er arrangeret af brancheforeningen Horesta i samarbejde med fagbundet 3F. På messen står de også bag kåringen af Årets Tjener.

Deltagerne i 2024-udgaven af Årets Kok er:

• Bendix Sixhøj Laursen - Restaurant Mark

• Bjarke Jeppesen - Restaurant Tree Top

• Cille Bunk Pedersen - Bistro Boheme

• Jesper Løbner - Restaurant Nögen

• Mathias Christensen - Crowne Plaza Hotel

• Michael Nørtoft - Geranium

• Patrick Godborg - Radio

• Sophia Rosa Antorini - Restaurant Domæne

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14