Claus Hattesen fra Hattesens Konfektfabrik på Ærø har lavet en konfektstang med lakrids - og den er så god, at den tog guldmedaljen ved weekendens The Liquorice Taste Award i Bagsværd.
På de følgende lakridspladser kom Bajrami Bolsjer, der fik sølv for lakridsbolchet ”Guldklumpen”, og Solrød Lakrids, som tog bronzen for produktet Salty Raspbe...
Hattesens Konfektfabrik hentede lakridsguld foran Guldklumpen
Fra venstre sølvvinder Cemal Bajrami fra Bajrami Bolsjer, guldvinder Claus Hattesen fra Hattesens Konfektfabrik og bronzevinder Bent Nybo fra Solrød Lakrids. Foto: Liquorice Taste Award
Få adgang til hele artiklen
- nemt og hurtigt
Prøveabonnement
Opret prøveabonnement
Opret nu
- Ingen kortoplysninger
- Ingen binding
Køb abonnement
Vælg mellem vores abonnementer til Food Supply DK, og find det, der passer dig og/eller dit firma
Se abonnementer