Claus Hattesen fra Hattesens Konfektfabrik på Ærø har lavet en konfektstang med lakrids - og den er så god, at den tog guldmedaljen ved weekendens The Liquorice Taste Award i Bagsværd.
På de følgende lakridspladser kom Bajrami Bolsjer, der fik sølv for lakridsbolchet ”Guldklumpen”, og Solrød Lakrids, som tog bronzen for produktet Salty Raspbe...
Hattesens Konfektfabrik hentede lakridsguld foran Guldklumpen
![](https://image.nordjyske.dk/users/nordjyske/images/102411348.jpg?t%5Bstrip%5D=true&t%5Bcrop%5D%5Bwidth%5D=955&t%5Bcrop%5D%5Bheight%5D=572&t%5Bcrop%5D%5Bx%5D=0&t%5Bcrop%5D%5By%5D=0&t%5Bresize%5D%5Bwidth%5D=660&t%5Bresize%5D%5Bheight%5D=395&accessToken=e2b5e8decb0b12c9050a9e072126f8c40c228ba119007792ecf5bc20ee4ebc4a)
Fra venstre sølvvinder Cemal Bajrami fra Bajrami Bolsjer, guldvinder Claus Hattesen fra Hattesens Konfektfabrik og bronzevinder Bent Nybo fra Solrød Lakrids. Foto: Liquorice Taste Award
Vil du have det hele med?
Prøv 30 dage for 0 kr.
Ingen binding eller kortoplysninger påkrævet.
Prøv nu
Køb et abonnement
Udforsk vores abonnementer, og vælg den løsning, der matcher dine behov.
Vælg dit abonnement