Efter en stigning i inflationen fra december til januar, peger udviklingen atter nedad.
Inflationen i februar udgjorde således 0,8 procent på årsbasis, hvilket svarer til et fald på 0,4 procentpoint fra januar.
Det viser tal fra Danmarks Statistik mandag morgen.
Faldet skyldes især prisfald på sukkerfyldige varer som marmelade og chokolade, lyde...
Prisfald på marmelade og chokolade sender inflationen tilbage
Faldet i inflationen i februar er et vidnesbyrd om, at vi har godt styr på inflationen, mener økonom
Smør i butikkerne Prisfald på blandt andet marmelade har fået inflationen til at falde fra januar til februar, viser tal fra Danmarks Statistik. (Arkivfoto). Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Få adgang til hele artiklen
- nemt og hurtigt
Prøveabonnement
Opret prøveabonnement
Opret nu
- Ingen kortoplysninger
- Ingen binding
Køb abonnement
Vælg mellem vores abonnementer til Food Supply DK, og find det, der passer dig og/eller dit firma
Se abonnementer