Den nordfynske biobrændselvirksomhed Emmelev har udvidet forretningen og er nu med i et partnerskab, der skal opkvalificere rapskager fra foder til fødevarer.
Emmelev har således købt 25 procent af fødevareingrediensvirksomheden Ferm Food, oplyser parterne i en pressemeddelelse. Planen er at gøre raps spiselig og at forlænge holdbarheden på b...
Ingrediensvirksomhed er delvist solgt - kan få rugbrød til at holde to uger længere
Morten Simonsen fra Emmelev (th) har købt 25 procent af fødevareingrediensvirksomheden Ferm Food, grundlagt af Jens Legarth (tv). Foto: Emmelev
Få adgang til hele artiklen
- nemt og hurtigt
Prøveabonnement
Opret prøveabonnement
Opret nu
- Ingen kortoplysninger
- Ingen binding
Køb abonnement
Vælg mellem vores abonnementer til Food Supply DK, og find det, der passer dig og/eller dit firma
Se abonnementer