Den nordfynske biobrændselvirksomhed Emmelev har udvidet forretningen og er nu med i et partnerskab, der skal opkvalificere rapskager fra foder til fødevarer.
Emmelev har således købt 25 procent af fødevareingrediensvirksomheden Ferm Food, oplyser parterne i en pressemeddelelse. Planen er at gøre raps spiselig og at forlænge holdbarheden på b...
Ingrediensvirksomhed er delvist solgt - kan få rugbrød til at holde to uger længere
![](https://image.nordjyske.dk/users/nordjyske/images/102887939.jpg?t%5Bstrip%5D=true&t%5Bcrop%5D%5Bwidth%5D=1119&t%5Bcrop%5D%5Bheight%5D=838&t%5Bcrop%5D%5Bx%5D=0&t%5Bcrop%5D%5By%5D=0&t%5Bresize%5D%5Bwidth%5D=660&t%5Bresize%5D%5Bheight%5D=494&accessToken=cde959056065b0c98645dcaf2e73decd223cc79a7657c7b4e7ccfffbd1dc17be)
Morten Simonsen fra Emmelev (th) har købt 25 procent af fødevareingrediensvirksomheden Ferm Food, grundlagt af Jens Legarth (tv). Foto: Emmelev
Vil du have det hele med?
Prøv 30 dage for 0 kr.
Ingen binding eller kortoplysninger påkrævet.
Prøv nu
Køb et abonnement
Udforsk vores abonnementer, og vælg den løsning, der matcher dine behov.
Vælg dit abonnement