23948sdkhjf

Kæmpesuccesen Miss Bagel er solgt

Efter at have bagt millioner og atter millioner af bagels har stifteren af Miss Bagel i Espergærde, Lone Kok, valgt at sige stop.

Hun og hendes mand, Lars Bogs, har solgt Miss Bagel til et trekløver bestående af Jesper Hvid-Hansen, Tom Tietze og Erling Eskildsen. Handlen gælder fra 1. april.

Salgschef Tom Tietze har også hidtil været medejer, og han kommer ifølge Lone Kok i den nye konstellation til at eje en tredjedel af Miss Bagel, lige som hver af de to nye medejere. Jesper Hvid-Hansen bliver ny direktør, mens Erling Eskildsen nøjes med at være med som passiv investor. 

Erling Eskildsen og hans familie har i forvejen masser af investeringer i kagebranchen via Givesco-koncernen, men Lone Kok understreger, at han hos Miss Bagel har investeret som privatperson.

Prisen for Miss Bagel er hemmelig, men virksomheden har formentlig ikke været billig:

Fra 2020 til 2022 steg Miss Bagels bruttofortjeneste fra 15,8 millioner til næsten 23 millioner kroner, mens årsresultatet i samme periode steg fra 3,3 til 6,8 millioner kroner.

Lone Kok og Lars Bogs vil nu i stedet koncentrere sig om at sælge te og kakao via selskabet KAV Denmark. Den forretning har de seneste mange år ligget som en underafdeling af Miss Bagel, men er nu splittet ud i et nyt selskab, som parret ejer sammen med deres søn.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078