23948sdkhjf

Prisregnen fortsætter på Foodexpo

I dag skal Danmarks bedste romkugle findes på landets største fødevaremesse

I dag er den sidste dag af tre på fødevaremessen Foodexpo i Hernings Messecenter, hvor store dele af fødevarebranchen er forsamlet.

Traditionen tro bliver der på Foodexpo kåret en lang række af Danmarksmestre indenfor relevante håndværk og produkter, og i går mandag blev ingen undtagelse.

Blandt mandagens vindere kan nævnes Danmarks bedste bager, hvor titlen gik til Ludvig Tence fra Andersen Bakery i København og Danmarksmesteren i cocktails kommer også fra hovedstaden - det blev Kimberly Høegsberg fra Y's Café & Cocktailbar.

Årets bedste kokke- og tjenerelever blev også udpeget i går.

Her er den fulde liste over mandagens mestre:

Danmarks Bedste Bager - Ludvig Tence, Andersen Bakery, København

Danmarksmester i Cocktails - Kimberly Høegsberg, Y's Café & Cocktailbar, København

Årets elevkonkurrencer - Kokkeeleverne Magnus Lund Hansen og Magnus Kokkendoff Ravnbo, Kold College, Odense og tjenereleverne Jacob Urth og Kasper Andersen, College360, Silkeborg

Danmarks Bedste Rygeostsalat - Ost nr. 5, Røgeostsalat, Jama Ost, Risskov

Danmarks Bedste Hjemmerørte Flødeost med hvidløg - Ost nr. 5, Hvidløgsost, JUTA, Horsens

Danmarks Bedste Hjemmerørte Flødeost uden hvidløg - Ost nr. 3, Friskost med løg og urter, Jama Ost, Risskov

Nu udestår kun titlen som Nordic Green Chef, der blev afgjort sent mandag, og i dag bliver listerne fuldendt med Danmarks Bedste Romkugle og Nordic Chef and Waiter.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064