23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Prisregnen fortsætter på Foodexpo

I dag skal Danmarks bedste romkugle findes på landets største fødevaremesse

I dag er den sidste dag af tre på fødevaremessen Foodexpo i Hernings Messecenter, hvor store dele af fødevarebranchen er forsamlet.

Traditionen tro bliver der på Foodexpo kåret en lang række af Danmarksmestre indenfor relevante håndværk og produkter, og i går mandag blev ingen undtagelse.

Blandt mandagens vindere kan nævnes Danmarks bedste bager, hvor titlen gik til Ludvig Tence fra Andersen Bakery i København og Danmarksmesteren i cocktails kommer også fra hovedstaden - det blev Kimberly Høegsberg fra Y's Café & Cocktailbar.

Årets bedste kokke- og tjenerelever blev også udpeget i går.

Her er den fulde liste over mandagens mestre:

Danmarks Bedste Bager - Ludvig Tence, Andersen Bakery, København

Danmarksmester i Cocktails - Kimberly Høegsberg, Y's Café & Cocktailbar, København

Årets elevkonkurrencer - Kokkeeleverne Magnus Lund Hansen og Magnus Kokkendoff Ravnbo, Kold College, Odense og tjenereleverne Jacob Urth og Kasper Andersen, College360, Silkeborg

Danmarks Bedste Rygeostsalat - Ost nr. 5, Røgeostsalat, Jama Ost, Risskov

Danmarks Bedste Hjemmerørte Flødeost med hvidløg - Ost nr. 5, Hvidløgsost, JUTA, Horsens

Danmarks Bedste Hjemmerørte Flødeost uden hvidløg - Ost nr. 3, Friskost med løg og urter, Jama Ost, Risskov

Nu udestår kun titlen som Nordic Green Chef, der blev afgjort sent mandag, og i dag bliver listerne fuldendt med Danmarks Bedste Romkugle og Nordic Chef and Waiter.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.125