23948sdkhjf

Konceptrestaurant åbner i ny by - vil tilføje yderligere 15 lokationer

Det svenske restaurantkoncept Pincho Nation fortsætter sin ekspansion i Danmark. 

Således åbner der en ny franchisedrevet restaurant i Herning, hvilket bliver kæden syvende restaurant i Danmark.

Det oplyser kæden i en pressemeddelelse.

Byggeriet af en ny Pincho Nation-restaurant i det centrale Herning er netop gået i gang, og det er planen, at den 500 kvadratmeter store restaurant med plads 180 gæster åbner i slutningen af 2024. 

Bag etableringen står franchisetagerne Tommy Refshøj og Begitte Nyborg, der også driver Pincho Nation i Randers, og deres kompagnon Per Larsson, der i en årrække har haft ansvaret for madudvikling i Pincho Nation.

- Pincho Nation Randers er blevet fantastisk godt modtaget. I vores første år har vi haft mere end 60.000 gæster og en omsætning på 50 procent højere end budgetteret. Vores restaurantkoncept er unikt, og en vigtig del af vores succes handler om, at vi formår at skabe en fantastisk gæsteoplevelse, der også er prisvenlig, udtaler Tommy Refshøj, medindehaver af Pincho Nation i Herning og Randers.

Pincho Nation kombinerer restaurantdrift og underholdning på sin helt egen måde.

Flere franchisetagere på vej

Pincho Nation er et svensk koncept, men findes i dag i alle de nordiske lande med cirka 80 restauranter, hvoraf de fleste drives af franchisetagere. Kæden har været i Danmark siden 2018, og i dag er der to restauranter i København samt restauranter i Aarhus, Aalborg og Randers, mens man åbner i Odense til sommer.

- Vores koncept har bevist dets popularitet og lønsomhed gennem en længere periode, der som bekendt blandt andet har budt på en pandemi og høj inflation. Vores franchisemodel giver stærk støtte til at drive restauranter og skabe rentabilitet for franchisetageren. Vi er glade for at se vores franchisetagere vælge at investere i yderligere restauranter i Danmark, og vi håber at kunne byde flere franchisetagere velkommen i den nærmeste fremtid, udtaler Henrik Fischer, Head of Expansion i Pincho Nation.

Pincho Nation ønsker at tilføje cirka 15 restauranter i de kommende tre år.

Flere end 500.000 gæster i 2024

I 2023 valgte 385.000 gæster at besøge en dansk Pincho Nation-restaurant mod 215.000 i 2022, oplyser virksomheden. 

I 2024 forventer man at runde 500.000 gæster, hvor restauranten i Aarhus får det første fulde driftsår, og hvor Odense og Herning også åbner.

- Vi oplever solid fremgang her i Danmark, og det glæder mig utrolig meget, at Tommy, Begitte og Per nu åbner endnu en restaurant. Franchisetagere er afgørende for, at vi kan udbrede vores koncept i hele landet. Vi forventer, at vi i løbet af året kan offentliggøre flere åbninger, udtaler Flemming Christophersen, CEO i Pincho Nation Danmark.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079