23948sdkhjf

Carsoe lander ordre på dobbelt fiskefabrik

Carsoe er specialister i onboard fabrikker på fisketrawlere. Nu har den nordjyske virksomhed landet en ordre hos norske Båragutt Havfiske. Det oplyser Carsoe på sin hjemmeside.

Der er tale om en combi-fabrik, der skal installeres på fartøjet Båragutt Havfiskes kommende fartøj, der bygges på Vestværftet i Hvide Sande.

Fabrikken er designet til at sikre maksimal proceskapacitet for både fisk og rejer på den begrænsede plads, der er til rådighed ombord.

Den ene del af fabrikken er en H/G proceslinje med en kapacitet på 40 tons fisk per dag. Her parteres og renses fisken, før den nedfryses i en vertikal pladefryser med automatisk lastesystem.

- Vi sigter mod at have en fabrik, der leverer fra dag ét med lav nedetid og problemfri operationer, siger Arvid Hansen, manager hos Båragutt Havfiske.

Proceslinjen til rejer er en kontinuerlig kogelinje med en kapacitet på 15 tons per dag. Linjen inkluderer automatisk sortering og kogning i to Connie-kogere efterfulgt af en dobbelt IQF-frysetunnel. De frosne produkter pakkes i 5 kg-pakker, før de lægges på lager.

- Vi er glade for at kunne koge tre forskellige slags rejer på samme tid på den begrænsede plads, der er til rådighed i vores fabrik. Rejer til både forbrug og industri er vigtige for fartøjet. I tillæg til en god hvidfisk/rødfisk-fabrik vil vi få en rejefabrik i norsk topklasse, siger Arvid Hansen.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078