23948sdkhjf

Fødevaregrossist samler lageraktiviteter

Catering Engros nedlægger sin lagerfunktion i KK Engros i Thisted og 12 medarbejdere afskediges.
Fødevaregrossisten KK Engros i Thisted flytter sine lageraktiviteter til Middelfart, hvor moderselskabet Catering Engros A/S har centrallager. Det sker for at sikre fortsat vækst i KK Engros, meddeler Foodservice Danmark, som ejer Catering Engros.

- Vi oplever stor efterspørgsel efter et bredt fødevaresortiment, og som en af landets største grossistvirksomheder, ønsker vi også at tilbyde et bredt sortiment til vore kunder i Nordvestjylland, udtaler direktør Henrik Clausen.

Ændrer fokus
Som konsekvens af denne flytning, har KK Engros varslet afskedigelse af lagermedarbejdere i Thisted. Ifølge Thisted Dagblad er der konkret tale om 12-13 medarbejdere. Til gengæld vil KK Engros fortsat have salgsafdeling, kundeservicecenter og varedistribution fra Thisted.

- Når vi skal tale med vore kunder, så tror vi på vigtigheden i den lokale tilstedeværelse. Derfor er det også glædeligt for os, at kunne fortsætte alle vores kundevendte funktioner i Thisted, fortæller Henrik Clausen.

KK Engros bliver en del af Dagrofa S-Engros, som i forvejen tæller 28 butikker på landsplan. Denne kæde består af Cash & Carry-butikker med et begrænset sortiment henvendt til hoteller, kroer, tankstationer, barer og diskoteker.

Med disse ændringer forventes det at KK Engros kan fortsætte tidligere års vækst i omsætningen.

- Vi tror, at forretningen kan vokse med næsten 50 procent på Cash & Carry, siger Henrik Clausen til Thisted dagblad.

Ændringerne forventes fuldt implementeret pr. 1. oktober 2013.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094