23948sdkhjf

Cateringgigant scorer to eftertragtede priser

En af landets tre store grossistvirksomheder indenfor foodservice, tyskejede Hørkram med base i sjællandske Sorø, løb med en af de helt store priser til Dansk Erhvervs store E-handelsprisfest i går aftes.

Ifølge en pressemeddelelse vandt Hørkram i kategorien ”Bedste B2B-virksomhed med online-omsætning over 200 millioner kr.”.

- Vores webshop er vores kunders vigtigste redskab i deres hverdag, og derfor har det altid været et fokuspunkt for os, at den skal være så effektiv og brugbar for dem som muligt. Webshoppen er en helt afgørende del af den service, vi yder overfor vores kunder, og derfor betyder denne pris så meget for os, siger adm. direktør Preben Kristensen, Hørkram Foodservice.

Desuden endte Hørkram også med at løbe med den såkaldte Guldprisen, som gives til den virksomhed, der ifølge en særlig "guldjury" er den skarpeste blandt aftenens 10 prisvindere.

En del af begrundelsen lød sådan her:

- I har truffet en modig, strategisk beslutning om at gøre de øgede krav til bæredygtighed, og ikke mindst rapportering omkring bæredygtighed, til et konkurrenceparameter – og det er inden, det er blevet et lovkrav. I er simpelthen gået above and beyond i jeres rapportering om klimaaftryk, og I klæder nemt og elegant jeres kunder på til deres egen klimarapportering.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063