23948sdkhjf

Betydelig ændring af ledelsen i fødevarevirksomhed: Vil skalere på flere fronter

Den danske fødevarevirksomhed Foodture, der er kendt for sine tæmpeh produkter, har gennemgået en betydelig organisationsændring og sigter nu efter at skalere på flere fronter.

Foodture, der producerer tæmpeh produkter, der blandt andet forhandles af Aarstiderne vil skrue og for tempoet med en kommende ekspansion. Som en del af denne udvikling har virksomheden etableret en ny, udvidet direktion, der skal varetage scale-up-processen og sikre en stabil og bæredygtig fremtid for selskabet. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Med den nye direktion opnår Foodture en endnu bredere vifte af erfaring og ekspertise, som vil være afgørende for at kunne navigere de udfordringer og muligheder, der følger med virksomhedens kommende ekspansion.

- Vi havde et stærkt felt af ansøgere, og så hurtigt det stærke match der er mellem Ida og Jesper i forhold til at løfte Foodture flere niveauer op hen over de kommende år. De supplerer hinanden perfekt på hver deres driftsmæssige områder, og så er de begge dybt kommercielle, drevet af vækst og har en masse startup og scale-up-erfaring. Derfor føler vi, at Foodture har landet sit fremadrettede dreamteam, udtaler bestyrelsesformand Kristian Lautrup-Nielsen.

Nye muligheder

Selskabet nyudnævnte CEO og Co-founder, Jesper Schmith Kampmann, ser frem til arbejdet med at få produktet bredere ud.

- Tæmpeh er et innovativt og meget velsmagende produkt med stort potentiale for både professionelle køkkener og private hjem. Det kan blandt andet hjælpe med at nedbringe CO2-påvirkningen ved at tilbyde et bæredygtigt alternativ til traditionelle proteinkilder. Jeg ser frem til at styrke vores position hos vores kunder på vores eksisterende markeder samt udforske mange nye muligheder for at bringe dette miljøvenlige og bæredygtige produkt ud til endnu flere brugere, udtaler han.

Ud over Jesper Schmith Kampmann, er Ida Speyer også udpeget til en central rolle i den nye direktion som CCO og Co-Founder.

- Jeg ser frem til at være en del af Foodtures spændende rejse og til at arbejde med at bringe vores innovative fødevarer ud til endnu flere mennesker, både i Danmark og internationalt, udtaler hun.

Prominent ejerkreds

Foodture tæller en prominent ejerkreds med blandt andre venturefonden Planetary Impact Ventures, Claus Meyer, samt Restaurant Nomas investeringsselskab.

Denne stærke opbakning og støtte er med til at sikre, at Foodture kan fortsætte på sin mission om at bringe nye, innovative og bæredygtige fødevareløsninger ud til både private og professionelle køkkener i og uden for Danmark.

- Som medejer af Foodture er jeg utrolig begejstret for de muligheder, virksomheden bringer til vores madkultur. Bæredygtighed og innovation er hjørnestenene i vores fremtidige kost, vi er nødt til at spise mindre kød, og fermenterede bælgfrugter er et perfekt eksempel på, hvordan vi kan skabe nærende, velsmagende og miljøvenlige proteinalternativer i nemme formater, udtaler medejer af Foodture, Claus Meyer.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063