23948sdkhjf

Producent af procesudstyr solgt til udlandet

Bornholmske Borncut, der producerer maskiner og udstyr til fiske-, kylling- og kødindustrien, er blevet solgt. Det oplyser de i en pressemeddelelse.

Hollandske IB Food-Machines har købt aktiemajoriteten i virksomheden, der har til huse i Rønne.

Opkøbet kommer efter flere års tæt samarbejde mellem Borncuts ejere og Ingmar Baars, der er hovedaktionær i IB Food-Machines, som har været salgskanal for Borncut.

Borncut blev etableret i 2016, men har rødder tilbage til starten af 1990’erne, hvor grundlæggerne var ansat i den lille bornholmske virksomhed Norfo, der byggede en portionsskærer. Norfo blev senere solgt til Scanvaegt International, som igen solgte det videre til Marel. I 2015 lukkede Marel den bornholmske afdeling, og det banede vejen for Borncut.

- For mig var det afgørende at finde en køber, der respekterer vores dygtige medarbejderes indsats og vil fortsætte vores vækst. IB Food-Machines har været afgørende for at understøtte vores salg i Europa. På trods af flere tilbud gennem årene, valgte vi Ingmar Baars og hans team, fordi de forstår værdien af ​​vores virksomhed, dens produkter og dens kultur, siger Gorm Sørensen, CEO og medstifter af Borncut.

Borncuts produktion vil derfor fortsætte på Bornholm med de hidtidige ejere som mindretalsaktionærer.

Virksomheden planlægger dog at udnytte IB Food-Machinens ekspertise til at øge salg, service og produktion.

- Dette er en vigtig milepæl i min virksomheds 15-årige historie. Mit team og jeg har repræsenteret adskillige stærke brands i fødevareindustrien med dedikation og en kundefokuseret tilgang. Vi er glade for at introducere Borncuts exceptionelle produkter til kunder over hele verden. Borncuts teknik og ydeevne er langt bedre end konkurrenterne. Vi forbliver forpligtet til at give personlige og hurtige svar til alle kunder og udnytte vores fordel på et konkurrencepræget marked, siger Ingmar Baars, ejer af IB Food-Machines.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11