23948sdkhjf

Genpack A/S fejrer 75 års jubilæum

I år fejrer Genpack A/S virksomhedens 75 års jubilæum som en global leder inden for produktion og forhandling af lukkere til alle typer poser, posesvejsere, pakkemaskiner og emballagematerialer. Siden 1949 har Genpack været en pålidelig partner for B2B-kunder verden over.

75 år med poselukning

Genpack blev grundlagt af Frederik Gundelach-Nielsen i København i 1949. Hans opfindelse af Gun-Clip'en i 1955 markerede begyndelsen på en dansk succeshistorie inden for poselukning. 

Gun-Clip'en (poselukker af ståltråd med papir, som vi alle kender til lukning af vores fryseposer), opkaldt efter grundlæggeren, er stadig i produktion i dag og fremstilles i millionvis i Farum. 

Produktet er blevet synonymt med kvalitet, og dets oprindelige design i papir og stål er stadig populært. 

Og da denne poselukker kan anvendes igen og igen, er den et bæredygtigt produkt fra en tid, hvor ressourceanvendelse også var i fokus.

I de følgende årtier har Genpack udvidet sit sortiment med specialiserede maskiner til poselukning, fra den simple posesvejser til computerstyrede lukkemaskiner til validérbare pakkeprocesser, især til den voksende danske life-science-, farma- og medico-sektor. 

Denne udvikling er sket i tæt samarbejde med europæiske kvalitetsleverandører, og virksomheden fortsætter med at udvikle og tilpasse løsninger til kundernes behov.

Genpack’s succes tilskriver nuværende ejer og direktør Katja Ljungqvist de dedikerede medarbejdere, hvor kundeservice er en holdning og dermed en integreret del af hverdagen, ikke blot en afdeling. Derudover har virksomheden langvarige relationer med kvalitetsleverandører, nogle af dem i mere end 60 år. 

Mest af alt er Katja Ljungqvist taknemmelige for deres mange trofaste kunder, hvor forholdet gennem årtier ofte har udviklet sig til ægte samarbejde med rådgivning og udvikling af værdiskabende løsninger. Hun ser frem til at fortsætte rejsen og takker alle, der har været en del af Genpack’s succes.

Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078