23948sdkhjf

Fødevarekoncern runder endnu en milliard-milepæl i rekordregnskab

Geia Foods koncernomsætning for 2023 runder for første gang 3 milliarder kroner i et år karakteriseret ved mere stabile, men stadigt udfordrende markedsforhold. Et opkøb i starten af året bidrog positivt til koncernens stigende omsætning.

Geia Food A/S opnåede i 2023 et resultat efter skat på 51,7 millioner kroner, hvilket er en stigning på 10,8 millioner kroner i forhold til 2022. Det oplyser virksomhedens i en pressemeddelelse.

Den samlede koncernomsætning ramte 3,007 milliarder kroner, en stigning på 267 millioner kroner i forhold til året før og en vækst på små 10 procent.

- Vi er tilfredse med årets resultat, som er skabt under vanskelige kommercielle forhold i flere af de markeder vi opererer på, udtaler Group CEO Claus Ravnsbo.

Opkøbet af Topfoods i Finland har været med til at bidrage til rekordomsætningen, og Geia Food kigger da også fortsat den vej, da virksomheden fortsatte sit strategiske fokus på at opsøge og forberede kommende M&A-aktiviteter. (Fusioner eller opkøb af virksomheder)

- Vi har mange interessante dialoger med både nationale og internationale virksomheder. Markedet for M&A var udfordrende i 2023 - 2024 ser lysere ud, så jeg er overbevist om, at vi vil se yderligere opkøb i koncernen inden for den kommende tid, udtaler Claus Ravnsbo.

Geia Food fungerer som bindeled mellem fødevareproducent og dagligvarekæde, og hvor der er fokus på udvikling af koncepter. Arbejdsområdet er hele Norden - med Danmark som det største marked og Norge som det næststørste.

Handelsvirksomheden har den svensk-tyske kapitalfond Triton som hovedaktionær.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078