23948sdkhjf

Madspildsbekæmper har fundet ny direktør i Danmark

Afløseren er nu fundet for Heidi Boye, der i foråret forlod jobbet som dansk landedirektør i madspildsbekæmper-virksomheden Too Good To Go for at blive adm. direktør i Aarstiderne.

Fra 1. august skal Ken Vanhoegaerden redde måltider for den app-baserede formidler af lykkeposer fra virksomheder i fødevarebranchen til danskere, der gerne vil have en klækkelig rabat på mad på vej mod et holdbarheds-udløb.

Det danske selskab Too Good To Go Aps har netop afleveret sit første regnskab med overskud.

Læs også Madspildsgigant lander første overskud i Danmark (food-supply.dk) 

Ifølge en pressemeddelelse fra Too Good To Go har den nye landedirektør tidligere arbejdet for helt store virksomheder som Mærsk, Chr. Hansen og ISS. Hos ISS fungerede Ken Vanhoegaerden senest som Regional COO for Central- og Sydeuropa.

Too Good To Go betegner udnævnelsen som "et strategisk skridt for Too Good To Go i bestræbelsen på at styrke teamet og derigennem samarbejdet med virksomhedens partnere i kampen mod madspild".

- Too Good To Go er baseret på stærke partnerskaber med vores samarbejdspartnere, og Ken har netop arbejdet med dette på tværs af flere brancher, senest i ISS, siger adm. direktør Mette Lykke.

Den kommende landedirektør, Ken Vanhoegaerden, siger: 

- Jeg glæder mig til at blive en del af Too Good To Go, lære teamet at kende og bidrage til missionen om at reducere madspild. Mit fokus vil være at udnytte min erfaring til at styrke vores forretning i Danmark ved at samarbejde med partnere og vise værdien af vores innovative produkter og løsninger.

 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078