23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Orkla går plantevejen: "Bøffer" fra Beauvais

Beauvais-mærket er kendt for klassikere som ketchup'en og det sure til smørrebrødet, men det bliver nu også brugt som spydspids for ejeren Orklas gradvise indtog i et nyere plantebaseret mad-segment.

Ifølge en pressemeddelelse fra Orkla lancerer man nu to nye økologiske Beauvais-produkter, der under paraply-navnet Beauvais Greens’n’More danner udgangspunkt for et nemt plantebaseret måltid.

Der er tale om grøntsagsbøffer og -strimler, der er udviklet ved hjælp af en fermentering af rugkerner plus indhold af grøntsager. Fermenteringen gør det ifølge Orkla muligt at skabe saftige, teksturrige bøffer og strimler uden tilsætningsstoffer.

- Grøntsager er meget mere end tilbehør – tilberedt og brugt rigtigt, er de en hovedingrediens med en verden af muligheder. Med de nye bøffer og strimler kan familien få grøntsagerne på tallerkenen i lette retter med både god smag og en god oplevelse af tekstur, siger innovationschef Stine Overgaard fra Orkla.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.125