23948sdkhjf

Joe & the Juice har store vækstambitioner

Joe & the Juice har leveret deres bedste resultat nogensinde. Kæden har positive forventninger til det kommende år og regner med at åbne 25 nye butikker.
Ser man på de seneste fem år, er bruttofortjenesten vokset fra godt 20 mio. kr. til 89 mio. kr. i det seneste regnskabsår. Det oplyser epn.dk.

Bundlinjen er fulgt med op fra et plus på 3 mio. kr. før skat i 2008/2009 til senest 11,6 mio. kr. Det seneste resultat er juicekædens bedste resultat nogensinde.

Joe & the Juice har næsten tredoblet antallet af butikker de sidste to år. Ved udgangen af året var kæden oppe på 45 butikker i ind- og udland.

Juicekæden kommer ikke til at ligge på den lade side i den kommende tid. Antallet af butikker ventes nemlig at vokse med 25 butikker frem mod sommeren 2014.

- Ledelsen har positive forventninger til det kommende regnskabsår, hvor især de udenlandske såvel som indenlandske aktiviteter vil blive intensiveret med en forventet stigning i samlet antal butikker fra 45 til 70. Sådan lyder det fra juicekædens ledelse i beretningen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078