23948sdkhjf

Svenskere skyder kapital i dansk juice

Joe & The Juice har fået Valedo Partners som ny hovedaktionær.
De to ejere af Joe & The Juice, Kaspar Basse og Johan Wedell-Wedellsborg, har i denne weekend lukket forhandlinger med investeringsselskabet Valedo Partners og dermed er vækstspeederen i udlandet for alvor trådt i bund. Det skriver Jyllands-Posten i dag.

- Dette partnerskab giver os helt nye muligheder for at fortsætte væksten. Vi får både en optimal kapitalstruktur samt ny ekspertise, siger direktør Kaspar Basse til avisen.

Den nye konstruktion består, udover Valedo Partners, fortsat af de to nuværende hovedaktionærer samt cirka 15 ledende medarbejdere i kæden.

Joe & The Juice er aktuelt til stede i Danmark, England, Island, Norge, Sverige og Tyskland. Og med den nye hovedaktionær i ryggen er det ambitionen også at komme ind på det amerikanske marked, enten på Vestkysten eller i New York.

- Men også i vores nabolande er der gode muligheder for hurtig vækst. Vi skal gerne kunne ekspandere, så der i Norge og Sverige bliver 30-50 butikker i hvert land, fortæller Kaspar Basse videre til avisen.

Han vurderer også gode muligheder for at ekspandere i England og Tyskland og væksten skal primært drives via juicekædens egne butikker og ikke ved franchise.


Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097