23948sdkhjf

Baresso har kåret Danmarks bedste kaffebar

Baresso har netop kåret årets kaffebar 2013. For andet år i træk skulle vinderen af prisen findes på Fyn.
Vinderen af årets Baresso kaffebar 2013 blev kaffebaren i Vestergade i Odense.

Det er andet år i træk, at butiksleder Cecilia Pedersen og hendes team af baristaer tager prisen foran de 28 andre Baresso kaffebarer i Danmark.

- Jeg er super stolt af mit team, og det er fedt at vide, at de ting, vi arbejder med, lykkes, siger Cecilia Pedersen til Food Supply.

For at gøre sig fortjent til prisen som årets kaffebar i Baresso bliver kaffebarerne målt på økonomisk vækst, gæstetilfredshed og kollegatilfredshed. Spørger man Cecilia, hvad hemmeligheden bag deres succes er, er nærvær med gæsten afgørende.

- Vi har arbejdet meget med at skabe et miljø, hvor både gæster og kolleger føler sig godt tilpas, og hvor der er rum for, at den enkelte kollega kan bidrage med det, som han eller hun er særligt god til. Vi har mange stamgæster hos os, og vi kan mærke, at Baresso spiller en vigtig rolle i deres hverdag. Det betyder meget for os, at folk kan komme og få et timeout på deres egne præmisser. Og vi ved, at engagement og nærvær i det korte møde, vi har med gæsten, er helt afgørende, siger Cecilia Pedersen.

- Vi skal fortsætte med at gøre alle de ting, vi gør godt nu, og hele tiden have et skarpt blik for, hvor vi kan forbedre os, afslutter Cecilia Pedersen.

Cecilia Pedersen og hendes leder District Manager Vinnie Finderup kan nu se frem til en rejse til Tanzania for at besøge Baressos kaffemark – det er belønningen, der følger med æren.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14