23948sdkhjf

AarhusKarlshamn investerer i Brasilien

Olieproducenten bygger et nyt produktionsanlæg til special- og semispecial-olier i Jundiai, Sao Paolo, i Brasilien.
- AAK ser et stort potentiale i det brasilianske marked. Brasilien er verdens syvende største økonomi. Flere af vores globale kunder har en omfattende virksomhed her. AAK har allerede i dag gode, lokale markedsandele inden for Chocolate & Confectionary Fats baseret på et effektivt produktionsanlæg i Montevideo, Uruguay. En del af AAK’s globale vækststrategi er også at få lokal produktionskapacitet direkte i Brasilien. Det nye produktionsanlæg vil øge AAK’s tilstedeværelse på et vigtigt vækstmarked, siger Arne Frank, koncernchef hos AAK.

Investeringen forventes over en toårig periode at løbe op i 400 mio. svenske kr. Produktionsstart er planlagt til anden halvdel af 2015, og kapaciteten på fabrikken bliver 100.000-120.000 tons.

- Det nye produktionsanlæg vil udvide vores lokale produktportefølje inden for Food Ingredients og Chocolate & Confectionary Fats. Byggeriet vil især forstærke vores evne til at levere bageri- og mejeriløsninger samt udvikle vores Chocolate & Confectionary Fats-aktiviteter. Byggeriet kommer også til at indeholde et innovationscenter, hvilket vil gøre det muligt for vores kunder at arbejde mere med AAK’s teknikere med fælles udvikling af nye produkter og løsninger, siger Edmond Borit, administrerende direktør for AAK Sydamerika.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094