23948sdkhjf

Dansk restaurantkæde hitter Australien

Hereford Beefstouw fra Herning har stor succes med at sælge australsk producerede bøffer i Australien.
Australien er selv storproducent af den kødrace, som danske Hereford Beefstouw er kendt for og nu med stor succes sælger via foreløbig én restaurant "Down Under". Muligvis er der flere danske restauranter på vej. Det skriver Børsen i dag.

- Vi åbnede den første restaurant for godt to år siden, og vores koncept er slået igennem. Vi er så tilfredse med salget, at vi snart er klar til at åbne flere restauranter, siger adm. direktør i Hereford Beefstouw, Lars Damgaard, til avisen.

Han er ikke et sekund i tvivl om, at kronprinsesse Mary har givet goodwill på det fremmede kontingent.

Konceptet i Australien er stort set identisk med det vi kender herhjemme, men med lokale råvarer på menuen. Sammen med en lokal partner driver man både egen restaurant og farm med cirka 1000 kvæg i byen Adelaide. Ifølge Lars Damgaard bliver Melbourne muligvis blive næste stop.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.071