23948sdkhjf

Sæby Fiskeindustri investerer millioner

En ny produktionslinje og et nyt færdigvarelager til 50 mio. kr. skal hjælpe den nordjyske virksomhed ind på det franske marked.
Frankrig er et af de mest lukrative markeder for makrel på dåse, men hidtil har Sæby Fiskeindustri ikke haft kapaciteten til at producere makrel på dåse tilpasset franskmændenes krav. Det laves der dog om på nu med en storstilet investering på 50 mio. kr., skriver Nordjyske Stiftstidende.

- Vi fordobler vores færdigvarelager, og hen over sommeren ombygger vi en af vores seks produktionslinjer til at fremstille en type dåsemakrel specielt til det franske marked. Vi skal også have en anden pakkemaskine til de nye dåser. Vi har det største investeringsbudget, vi har haft i mange år, siger administrerende direktør Henrik Mikkelsen til avisen.

Franskmændene efterspørger fx makrel i vin med grøntsager og makrel og grøntsager i sennepssauce, og med den nye produktionslinje bliver det muligt at honorere de ønsker. Henrik Mikkelsen forventer at kunne starte produktionen i december, og målet er 15-17 mio. dåser årligt.
Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.458