23948sdkhjf

Scanflavour stræber efter mere vækst

Proteinproducenten har i 2013 forstærket sin indsats på produktinnovation og øget antallet af medarbejdere.
Scanflavour har i 2013 styrket sin position på markedet ved blandt andet at øge sin indsats på innovationsområdet og arbejde fokuseret med en ny salgsstrategi. Det oplyser virksomheden i forbindelse med en offentliggørelse af sin årsrapport 2013.

Produktionen og salg af proteinpulver til fødevareindustrien har landet et bruttoresultat på 97,3 millioner kroner og et resultat efter skat på 30,9 millioner kroner. Derudover kommer Scanflavour ud af 2013 med en egenkapital på godt 76 millioner kroner.

Læs også: Scanflavours proteiner i fremgang

Det er en tilfredsstillende udvikling, som svarede til forventningerne, kommenterer ledelsen i tillæg til årsrapporten.

Seks nye medarbejdere er desuden kommet på lønningslisten i 2013, så virksomheden nu er oppe på 80 ansatte. Og det er en helt bevidst strategi at satse på nye vidensressourcer. Virksomhedens fortsatte udvikling er nemlig afhængig af, at medarbejderne har de rette nøglekompetencer, vurderer ledelsen. Blandt andet står kvalitetskontrol og produktionshygiejne højt på dagsordenen.

Scanflavour var i 2012 gennem et ejerskifte og har siden arbejdet med en vækstplan, der skal sikre en positiv udvikling i såvel afsætning som indtjening. Indtil videre holder den plan, pointerer ledelsen, som samtidig forventer, at udviklingen fortsætter i 2014.



Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.204