23948sdkhjf

Ny kædedirektør fundet til SuperBrugsen

Reklamemand er ansat som ny kædedirektør for SuperBrugsen.
Kenneth Pedersen, 46 år, har de seneste ti år stået i spidsen for Republica. Før da var han koncernmarketingdirektør i Coop. Han har en næsten 25 år lang karriere i Coop-familien, hvor han tilbage i 1991 var med til at etablere SuperBrugsen. Siden har han bl.a. også været salgs- og marketingdirektør for Kvickly.

- Med Kenneth har vi fået en leder af SuperBrugsen, der har dyb indsigt i detailhandel, stor respekt for kunder og medarbejdere og en passioneret fokus på innovation. Hans opgave bliver netop at sikre, at SuperBrugsen udbygger sin position som danskernes foretrukne supermarked i dagligdagen, siger koncerndirektør Michael Løve.

- SuperBrugsen er i blodet på mig, og det er en drømmeopgave at få lov til at videreudvikle Danmarks største supermarkedskæde. For jeg kommer til en kæde med både økonomisk og mentalt overskud, hvor opgaven bliver at fortsætte den positive udvikling, med den lokale forankring som det centrale og hvor kunderne gør de bedste indkøb i hverdagen, siger Kenneth Pedersen.

Han begynder som kædedirektør 1. juni. Indtil da er salgs- og sortimentsdirektør Brian Seemann konstitueret som kædedirektør. Jobbet blev ledigt, da den hidtidige kædedirektør Michael Løve blev udnævnt til koncerndirektør med ansvar for alle Coops kæder.

Som leder af Republica konstitueres adm. direktør i Coop Invest, Tom Stengade 1. juni, indtil en ny adm. direktør af bureauet er fundet.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078