23948sdkhjf

Vejle Bryghus konkurs

Sidste år gik ejerne med udvidelsesplaner, nu har mikrobryggeriet indgivet sin egen konkursbegæring.
Vejle Bryghus har d.9/5-2014 indgivet konkursbegæring til Skifteretten. Det oplyser bryggeriet på sin hjemmeside.

- Det er en virkelig trist dag for alle os, som er stolte af vores traditionsrige håndværk og unikke bryghus i hjertet af Vejle, lyder det ifølge bryghusets direktør, Mogens Rasmussen.

Siden overtagelsen af bryghuset har Vejle Bryghus’ ledelse, bestyrelse og hovedaktionær kæmpet for at skabe et holdbart forretningsgrundlag, og der har været iværksat en række tiltag for at gøre selskabet rentabelt. Men dette har vist sig ikke at være muligt.

Bryggeriet modtog sidste år ved denne tid en ordre på at levere en million liter øl til det amerikanske marked - en ordre der krævede udvidelse af den eksisterende tankkapacitet.

- Desværre er vores centrale beliggenhed, også en af de udfordringer, som har gjort det vanskelligt for os at gøre Vejle Bryghus til en økonomisk bæredygtig forretning. Vores kapacitet er ikke stor nok til at skabe det nødvendige overskud i det nuværende marked, og vores fysiske placering på Dæmningen umuliggør den udvidelse, som er nødvendig for eksempelvis at kunne installere nye tanke og etablere en flaskeproduktion. At vi i dag begærer bryghuset konkurs sker efter, at vi har afdækket alle muligheder for at løse det her, slutter Mogens Rasmussen.




Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078