23948sdkhjf

MASH sætter øko-bøffer på menuen

Den landskendte steakhouse-kæde MASH er for tredje år i træk valgt som leverandør til Northside.
MASH (forkortelse for Modern American Steak House, red.) er for tredje år i træk valgt som leverandør af bøffer til festivalen Northside. Til forskel fra tidligere er bøfferne i år økologiske.

- Da Mash åbnede i Danmark i 2009, lå der to års research i over 10 stater i USA bag at finde de højeste standarder af kød. Ligeledes har vi nu brugt mange måneder på at finde frem til det absolut bedste økologiske Mash kød til vores bøffer på NorthSide, forklarer Mikkel Glahn, partner i Copenhagen Concepts, der ejer MASH, Umami og Le Sommelier.

MASH skal både servere de grønne bøffer til festivalgæsterne, såvel som i VIP-området.

- Vi får mange tilbud fra forskellige begivenheder og virksomheder, der ønsker at arbejde sammen med os. Vi siger også nej tak en gang imellem, men NorthSide har vi ligefrem kigget efter, fordi det på mange måder er en kvalitetsfestival, der afspejler mange af de samme værdier, som vi vægter højt hos MASH, siger Martin Lemvig, chefen for MASH Aarhus og partner i Copenhagen Concepts.

MASH slog dørene op til sin første restaurant på Bredgade i København i april 2009 og er en kæde under Copenhagen Concepts. I dag består kæden af fem restauranter, hvoraf de fire ligger i Danmark og én i London.

Hvorvidt steakhousekæden tager de økologiske bøffer på menuen i restauranterne, må tiden efter NorthSide vise.

NorthSide løber i øvrigt af stablen i Aarhus den 13.-15. juni.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094