23948sdkhjf

Hedegaard Foods tilbagekalder salmonella-æg

Hedegaard Foods har fået påbud om at trække en række pasteuriserede æg-produkter tilbage grundet fund af salmonella.
Fødevaremyndighederne har den 21. august påbudt Hedegaard Foods at tilbagekalde en række pasteuriserede æg-produkter. Produkterne kan nemlig være produceret af æg, der stammer fra en hønseflok, der den 15. august blev testet positiv for salmonella, skriver Hedegaard Foods i en pressemeddelelse.

- Vi har gennemført analyser på samtlige produkter og alle er testet fri for salmonella inden varen er frigivet siger direktør i Hedegaard Foods Ivan Noes Jørgensen, og tilføjer:

- Begrundelsen Fødevarestyrelsens har givet er, at der ikke må kunne stilles det mindste spørgsmålstegn ved fødevaresikkerheden i Hedegaards produkter, og Fødevarestyrelsen derfor vurderer, at de skal trækkes tilbage.

Hedegaard Foods havde tidligere torsdag frivilligt tilbagekaldt et parti buræg, der stammer fra den samme hønebesætning.

Produkterne er solgt i Catering Engros, Dagrofa, HKI Catering, Hørkram, Kandi, Langstrup Æg, Metro, Rema, Købmanden i Søllerød, Liva, Superbrugsen Hadsund, A&C Grønttorvets Catering, Credin, Føtex, Bilka, Netto, Lidl, Hønseriet Henriettelund.

Se her hvilke produkter det drejer sig om
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094