23948sdkhjf

Eksterne kræfter sender Sv. Michelsen på rette vej

Den famlieejede chokoladevirksomhed SV. Michelsen har fået rettet skuden op med et nødvendigt generationsskifte og eksterne kræfter.
For to år siden besluttede Nicolas Dorff arving til SV. Michelsen-tronen at søge uden for egne rækker, invitere en udefrakommende ind i ejerkredsen for at vende udviklingen med en faldende indtjening. Det skriver Børsen.

Læs også: Ny direktør hos SV. Michelsen Chokolade

- Vi tog tyren ved hornene og lavede et nødvendigt generationsskifte. Vi ansatte Daniel Paetsch, der havde en topstilling i Toms, som direktør og solgte samtidig en del af virksomheden til ham. Det har været godt at få en person ind, der ser tingene på en anden måde, og vi burde have truffet beslutningen lang tid før, siger Nicolas Dorff, bestyrelsesformand og tredje generation i Sv. Michelsen Chokolade, der har rødder tilbage til 1933.

Sammen med Daniel Paetsch har Nicolas Dorff gennemgået virksomheden med en tættekam og derved fået den tilbage på ret køl, lyder det fra Børsen.

I seneste offentliggjorte regnskab fra 2012/2013 realiserede chokoladevirksomheden et underskud på 1.060.000 kr. - et resultat ledelsen fandt tilfredsstillende og kunne løfte sløret for store forventninger til regnskabsåret 2013/2014 med vækst i omsætning og sorte tal på bundlinjen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141