23948sdkhjf

Omstilling og nytænkning sikrer produktionen hos Bornholms A/S

Nytænkning, omstilling og investeringer sikrer arbejdspladserne i Nexø i mange år, siger produktionsdirektøren hos fiskekonservesproducenten Bornholms A/S, der netop har modtaget årets Initiativpris fra DI Bornholm.
For år tilbage overvejede fiskekonservesfabrikken Bornholms A/S at flytte produktionen til Polen, heldigvis tænkte man sig om en ekstra gang, og det er produktionsdirektør Jakob Lund glad for i dag, skriver DR.dk/Bornholm.

I stedet for en udflytning blev det til nytænkning, investering i nye maskiner i produktionen og udviklingen af en helt ny emballage – alt sammen årsager til, at man i dag har modtaget årets initiativpris fra DI Bornholm.

- Vi ville udvikle produktionen, og vores vurdering var, at omstillingen til den nye emballage var billigere at gennemføre på Bornholm på grund af vores medarbejderes ekspertise og fleksibilitet, siger produktionsdirektør Jakob Lund, der mener at virksomheden med de nye tiltag har sikret arbejdspladserne i Nexø i mange år endnu.

Læs også: Torskerognsemballage vinder Coop-pris

Ros fra DI
Den lokale Di-formand Kenn Kjellberg er da heller ikke i tvivl om, at det er den rigtige vinder, man har valgt.

- Virksomheden valgte at tænke innovativt og investere i bornholmske arbejdspladser i stedet for at lukke fabrikken og flytte arbejdspladserne til udlandet på grund af det høje omkostningsniveau, siger han om Bornholms A/S.

Bornholms A/S er nu med i konkurrencen om at vinde den landsdækkende Inititativpris sammen med 18 andre virksomheder – heriblandt konkurrenten Amanda Seafoods fra Frederikshavn.

Læs også: Amanda Seafoods hædres for succesfuld turnaround

Originalartikel
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093