23948sdkhjf

Direktør: Normalt at anvende betonblander i fødevareproduktion

Direktøren for det nu lukkede Nordic Ingredients forklarer at anvendelsen af en betonblander i fødevareproduktion er helt normalt. Han erkender dog, at der i produktionen ikke var helt så rent, som der burde være.
Fødevarestyrelsen har netop lukket virksomheden Nordic Ingredients på grund af fødevareproduktion under uhygiejniske forhold, hvor der blandt andet blev brugt en betonblander til fremstillingen af gelerugbrød til mennesker der lider af dysfagi, tygge- og synkebesvær. Nu forklarer direktør Kurt Frederiksen om baggrunden for lukningen. Det oplyser Randers Amts Avis.

Kurt Frederiksen erkender nu, at han ikke har haft styr på rengøringen, men han afviser blankt, at der skulle være problemer med at anvende en betonblander i produktionen.

- Den købt og født som en betonblander, men det er en blandemaskine. Nu har jeg været i branchen i 18 år, og jeg er ikke den eneste, der har en såkaldt betonblander stående til at blande tørvarer. De bliver brugt på masser af bagerier, hvor de også er købt som betonblandere. Jeg vil ikke skyde skylden over på andre, men det er normalt, lyder det fra direktøren.

Den manglende rengøring tager han midlertid ansvaret for og forklarer det med, at han i de seneste måneder har haft travlt med at udvikle en pålægsserie til samme patienter sammen med Skejby.

Kurt Frederiksen vil nu foretage en grundig rengøring, og så håber han, at få betonblanderen godkendt af Fødevarestyrelsen ved næste besøg.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156