23948sdkhjf

Viborg Bryghus beholder direktøren

Først blev han fyret, men nu fortsætter Hans Jørgen Poulsen alligevel som direktør hos Viborg Bryghus. Også brygmester Peter Schrøder fortsætter.
Hans Jørgen Poulsen fortsætter alligevel som direktør for Viborg Bryghus. Han og bryghusets bestyrelse har indgået en aftale, som begge parter kan se sig tilfredse med, skriver Viborg Stifts Folkeblad.

Samme bestyrelse opsagde for godt en måned siden den 56-årige Hans Jørgen Poulsen med seks måneders varsel, fordi han kostede for stor en del af bryghusets budget. Fyringen gav massive protester, og flere frivillige i bryghuset truede en overgang med at gå, mens andre ville vælte bestyrelsen. Men nu er der altså ro på igen.

Formanden for Viborg Bryghus, Thomas Sørensen, ønsker principielt ikke at udtale sig om, hvorvidt Hans Jørgen Poulsen med den nye aftale kommer til at gå ned i løn.

- Vi havde brug for at spare nogle penge, det har man altid i en virksomhed. Derudover havde vi brug for at få tilført nogle flere ressourcer for at få løst alle de opgaver, som Viborg Bryghus skal have løst.
Vi har fået plads til begge dele, og i det ligger der også, at begge parter har strukket sig for at få det her til at lykkes, siger han til Viborg Stifts Folkeblad.

Samtidig er bryghuset blevet enig med brygmester Peter Schrøder om, at også han fortsætter sit virke på Viborg Bryghus, når han til sommer vender hjem efter et længere udlandsophold.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094