23948sdkhjf

Nu skal der mere gang i fødevarerne på Bornholm

Regeringen og Bornholms Vækstforum har indgået aftale om en vækstplan for Bornholm.
En netop indgået aftale om en vækstplan for Bornholm skal skabe grundlag for ny vækst og flere jobs – blandt andet ved at udvikle øens fødevareindustri.

Aftalen mellem regeringen og Bornholms Vækstforum betyder, at der iværksættes en række konkrete initiativer inden for fem hovedområder, hvoraf ny vækst i fødevareerhvervet på Bornholm er det ene.

Initiativerne i vækstpakken vil ifølge Erhvervs- og Vækstministeret skabe grundlaget for, at det private, bornholmske erhvervsliv kan etablere 200 nye job på øen frem mod 2020.

- Det er afgørende for udviklingen på Bornholm, at der skabes flere job i det private erhvervsliv. Det var baggrunden for vores indsats i foråret i forhold til slagteriet, hvor det lykkedes at fastholde 200 jobs. Og det er baggrunden for den vækstplan, vi nu præsenterer, hvor regeringen og vækstforum er enige om at bygge videre på Bornholms styrker inden for særligt fødevarer og turisme med henblik på at skabe grundlaget for yderligere 200 jobs på øen, siger Erhvervs- og vækstminister Henrik Sass Larsen:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.098