23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til fødevareindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelsen eller på ledende poster i denne uge.
Danimex-Food A/S
Steen Bitsch er udtrådt af bestyrelsen hos Danimex-Food A/S (kilde: BIQ.dk).

Danimex-Food A/S beskæftiger sig med handels- og agenturvirksomhed inden for ingredienser og råvarer til fødevareindustrien samt maskiner og anlæg til fødevare- og køleindustrien.

Det Frie Forskningsråd
Lone Gram er indtrådt som formand for Natur og Univers under det Frie Forskningsråd i stedet for Kell Mortensen. Samtidig er Søren Rud Keiding indtrådt som formand for Teknologi og Produktion i stedet for Ole Thybo Thomsen. Jørgen Frøkiær er indtrådt som formand for Sundhed og Sygdom i stedet for Niels Borregaard. Og sidst men ikke mindst er Ole Hammerslev indtrådt som formand for Samfund og Erhverv i stedet for Hans Christian Kongsted.

Det Frie Forskningsråd består af en bestyrelse og fem faglige forskningsråd, der har ansvaret for årligt at investere godt 1,2 mia. kr. til forskning baseret på forskernes egne initiativer.

Erhvervs- og vækstministeriet
Benedikte Havskov Hansen er blevet konstitueret som forbrugerombudsmandi stedet for Henrik Saugmandsgaard Øe.

Forbrugerombudsmanden er en myndighed, der holder øje med, at erhvervsdrivende overholder markedsføringsloven og anden forbrugerbeskyttende lovgivning.

HKScan
Thomas Perkiö er blevet udnævnt til chef for forretningsudvikling for HKScan i Skandinavien (kilde: Berlingske Tidnede).

HKScan er blandt Nordens største kødproducenter.

Juice4You ApS
Thomas Kanstrup Christensen er indtrådt som administrerende direktør hos Juice4You ApS i stedet for Inge Kjær Thestrup (kilde: BIQ.dk).

Odense Køleteknik ApS
Lars Kofod Marqvardsen og Peter Kongsted Broe er indtrådt som direktører hos Odense Køleteknik ApS i stedet for Arne Kofod Marqvardsen (kilde: BIQ.dk).

Odense Køleteknik ApS leverer kæleanlæg til dagligvareforretninger, industrien, planteskoler, gartnerier samt til stat og kommune.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109