23948sdkhjf

Det skal være in at bruge doggybag

Derfor skal den se smart ud

Poser i smarte farver, hvor man kan vise andre, at man tænker over miljøet og tager sin uspiste mad med hjem. Det er vejen frem i kampen mod madspild, mener foreningen "Stop spild af mad" ifølge dr.dk.

- Hvis doggybaggen i sig selv ser godt ud, så kan man jo nærmest være stolt af at sige, at jeg mindsker madspild som restaurantens gæst, siger foreningens formand, Selina Juul.

Hun bliver bakket op af lektor Jessica Aschemann-Witzel, der arbejder med forbrugeradfærd og fødevaremarketing på Aarhus Universitet. Lektoren siger til dr.dk, at hvis restauranter i højere grad tilbyder doggybags, så vil gæsterne tænke, at det er normalt at bruge dem.

Jessica Aschemann-Witzel fremhæver også, at det at tage en doggybag ikke skal opfattes som et spørgsmål om kroner og øre, men mere som et miljø-spørgsmål, hvis synet på dem skal ændres.
Hold dig opdateret med Food Supply DK
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Konkursramt pålægsfabrik er reddet

Fødevarestyrelsen advarer mod ulovlig fiskehandler

Ugens grin: Lønforhøjelsen gav bagslag

Venner er hoppet med på ginvognen

København styrker sin ambitiøse mad-indsats

Fiskefirma afsløret i omfattende fusk

Nyhedsbrev

15.099 modtager dagligt nyhedsbrevet.

Se det seneste nyhedsbrev. Annoncér i nyhedsbrevet

Nyt fra bestyrelser og direktioner

Online Avis Arkiv

Messe byder på topkokkedyst

Carlsberg overgår nu storebror Heineken i evnen til tjene penge

Ny forskning kan give bedre fødevarer

Arla scorer kassen på Starbucks-aftale

Verdensnyhed: Nu bliver græs til mad i Skive

Food Festival igen klar med Branchefredag

Carlsberg kan ikke matche den perfekte sommer i Vesteuropa

Carlsberg øger salget efter stor fremgang i Kina og Vietnam

Coop åbner et outlet til restpartier og vin

Ticans nye direktør har brug for flere ansatte

Jysk storkøkken i konkurssag

Mejeribranchen: Hvervekampagne har givet bonus

Matchmaking: Fødevarefolk kan få hul igennem til Polen

Kinesere investerer stort i fynsk fabrik

1

Styrelse går efter fødevaregigant: Populært varemærke forbydes

Antallet af sundere fødevarer er eksploderet de seneste ti år

Grønne udviklingsprojekter får millionstøtte

Eksplosiv vækst hos Sanovo

Naturli kigger mod andre sektorer

Rugbrødsbageri igen politianmeldt for dårlig hygiejne

Kartoffelmelsfabrik fortsætter væksten

Metal fundet i partypølser

Hyldeblomstdrik er kaldt tilbage

SF vil forbyde fransk delikatesse: Det er barbarisk

Budweiser giver vokseværk hos verdens største bryggeri

Kinesisk eksport-bøvl: Danish Crown fyrer på griseslagteri

Danish Crown henter ny CFO hos Ecco

Ny, stor fødevarekonference på Københavns Universitet

Teknologisk Institut skal skaffe bedre ølsmag

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Webinar: Maskindirektivets krav til CE-mærkning

Solar angriber markedet for mekanik og teknik

NYHED: Perfekt microdosering! Ingen dryp, intet rod - Se de imponerende billeder her

Hvordan kan din emballage blive mere bæredygtig?

Fugt kan skabe store problemer

Hele 622,1 Ton på krogen...

Mirit Glas leverer safirglas til industrien

Vidste du dette om Nomo?

Konfigurer dine kapslinger og prisforespørgsler online hos Fibox

AxFlow servicerer alle kompressor mærker og har alt i efterbehandling...

Fendere og fendersystemer fra WILLBRANDT Gummiteknik

Nu kan du bestille online i vores eShop

Expression har designet nogle super smarte fleksible messekit løsninger til din næste stand :)

Mountain Top Industries placerer to-cifret millionordre hos Egatec

TYTAN gruppeafbrydere fås nu hos Ara-El

ALPMA osteriudstyr

Nyt ansigt ved Process Engineering A/S

Udlejning af doserings-/blandingsmaskiner

Den korteste vej til det rigtige værktøj!

19-årig robot hos Bisca arbejder for en solsikker sommer

Oplev SMC’s nye produkter på hi-messen

Skal din virksomhed være mere innovativ?

Det perfekte match

Hurtig og pålidelig konfigurering af automatiserede procesventiler med nyt ...

Lær Fibox A/S lidt bedre at kende i denne profil video

Send til en kollega

0.229