23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Det skal være in at bruge doggybag

Derfor skal den se smart ud

Poser i smarte farver, hvor man kan vise andre, at man tænker over miljøet og tager sin uspiste mad med hjem. Det er vejen frem i kampen mod madspild, mener foreningen "Stop spild af mad" ifølge dr.dk.

- Hvis doggybaggen i sig selv ser godt ud, så kan man jo nærmest være stolt af at sige, at jeg mindsker madspild som restaurantens gæst, siger foreningens formand, Selina Juul.

Hun bliver bakket op af lektor Jessica Aschemann-Witzel, der arbejder med forbrugeradfærd og fødevaremarketing på Aarhus Universitet. Lektoren siger til dr.dk, at hvis restauranter i højere grad tilbyder doggybags, så vil gæsterne tænke, at det er normalt at bruge dem.

Jessica Aschemann-Witzel fremhæver også, at det at tage en doggybag ikke skal opfattes som et spørgsmål om kroner og øre, men mere som et miljø-spørgsmål, hvis synet på dem skal ændres.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.125