23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Chr. Hansen lancerer ny mejerikultur

Smagspanel: Den smager mere fedtet, end den er




















Ingredienskoncernen Chr. Hansen lancerer nu en ny kultur til mejeriprodukter - en kultur, som af et smagspanel er blevet modtaget positivt, da kulturen gør, at mælkeprodukterne opfattes til at indeholde mere fedt, end de i virkeligheden gør. Det oplyser Chr. Hansen i en pressemeddelelse. Kulturen, der hedder eXact NG Flavor+, er blevet testet i et smagspanel, hvor deltagerne troede, at mælkeprodukter tilsat kulturen indeholdt mere fedt, end det rent faktisk var tilfældet. - Da vi testede fermenteret mælk produceret med eXact NG Flavor+ i et smagspanel, havde produktet en forbedret fedtopfattelse sammenlignet med produkter uden den nye kultur. Prøver med 1,5 procent fedt blev opfattet, som om de indeholdt 2,5 procent fedt. En stigning i fedtopfattelsen på 67 procent., nævner Lasse Vigel Jørgensen, der er global marketingschef i Chr. Hansen, i pressemeddelelsen. Samtidig har produkter med eXact NG Flavor+ været i stand til at holde længere på smagen end normale produkter, som mister smag i løbet af to.tre uger, påpeger Chr. Hansen. /ritzau/FINANS
BREAKING
{{ article.headline }}
0.078