23948sdkhjf

Meyer og Coop laver bedre mad for millioner

Nye og bedre fødevarer for et tre-cifret millionbeløb skal skabe en spændende madkultur for hele Danmark. Der skal kæmpes for et mere varieret fødevareudbud.
Med en fælles drøm om en madkultur i Danmark, hvor mange flere mennesker oplever glæden ved bedre mad, går Meyers og Coop i partnerskab. Nye og bedre varer for et 3-cifret million beløb og ambitiøse projekter for både medarbejdere og kunder skal bidrage til en mere spændende madkultur for hele Danmark.

- Vi ønsker sammen at skabe en bevægelse, der forandrer og forbedrer dansk madkultur for de mange, siger Claus Meyer og Peter Høgsted.

- Meyers har gennem 25 års engagement skabt masser af begejstring omkring madlavning, nye fødevarer, nye madrelaterede ideer og banebrydende restauranter, men vores initiativer har aldrig for alvor – i hvert fald ikke direkte - nået de mange. Det vil vi gøre med denne aftale, siger Claus Meyer.

- Coop er med 1,5 millioner medlemmer og 5 millioner ugentlige gæster i vores 1.200 butikker stærkt tilstede i danskernes madliv, men vi har historisk ikke været forbilledligt dygtige til at udfordre den danske madkultur fra dette udgangspunkt. Med denne aftale tager vi et ambitiøst initiativ som led i vores strategi, Sammen om bedre mad, siger adm. direktør Peter Høgsted, Coop.

Tre indsatsområder
Virksomhederne vil sammen for at kæmpe for et mere varieret fødevareudbud med tydeligere fokus på velsmag, gode råvarer og godt håndværk og lægger ud med følgende konkrete indsatser:

Nye og bedre produkter på hylderne: Meyers gastronomiske kompetencer og Coops indsigt i danskernes madvaner og vareønsker skal aktiveres med henblik på udvikling af en række nye velsmagende produkter baseret på gode råvarer og godt håndværk. Produkterne vil blive prissat, så de har potentiale til at blive købt af mange i alle Coops butikker.

Bedre brød til alle: Oprustning af samarbejdet med danske bønder om dyrkning af økologisk brødkorn. Et omfattende efteruddannelsesprogram af Coops bagere er i gang. Meyers sortiment af økologisk mel, kerner og brødblandinger til brug for bagning i hjemmet udvides og der etableres bageworkshops i hele landet, hvor mange tusinde danskere kan opleve hvor let det er selv at bage et saftigt, luftigt brød med et højt indhold af fuldkornsmel.

Fællesspisning: En forbilledlig madkultur handler ikke kun om gode råvarer og dejlig mad, men også om fra tid til anden at invitere andre end de allernærmest til at deltage i fællesskabet omkring måltidet. Landet over vil Coop og Meyers derfor invitere borgerne til et samarbejde om at få det til at ske.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094